Produse naturiste din aloie vera

Oraşul Muharraq (Bahrain)

Oraşul Muharraq (Bahrain), care s-a dezvoltat datorită comerţului cu perle din Golful Persic, poate fi vizitat de turiştii interesaţi nu doar de partea modernă a Bahrainului, ci şi de cea clasică. Muharraq adăposteşte o moschee, magazine, bancuri de stridii, o plajă, dar şi casele foştilor localnici care s-au îmbogăţit din comerţul cu perle. Oraşul a înflorit între secolele al II-lea şi al XX-lea.Al Muharraq este a treia insula ca marime din arhipelagul Bahrain. Este un vechi si improtant centru comercial.
Asezare geografica
Insula Bahrain este aproximativ de marimea tarii Singapore, se afla in Golful Persic, intre Arabia Saudita si Qatar. Insula Al Muharraq este cea mai nordica insula din arhipelagul Bahrain.
Clima
Clima in Al Muharraq este asemanatoarea cu clima in restul insulei, cu veri foarte calde si ploioase, si ierni blande. Temperaturile se pot ridica si la 38°C in timpul verii, iar iarna temperaturile medii sunt in general in jurul valori de 17°C.
Atractii Al Muharraq
Principalele artactii: Situl Arheologic Sitra, Moscheea Al-Khamis, Casa Sivadi, Moscheea Fadel, Muzeul de Arta Moderna, Muzeul de Mostenire Culturala, Bait al Quran, fortul Arad.
Apropierea de capitala Al Manama constituie un avantaj major, turistii avand la dispozitie atat facilitatii insulei Al Muharraq cat si atractiile existente in cel mai mare oras al Bahrain-ului.