Produse naturiste din aloie vera

Catedrala Sfântul Stefan din Viena(Wiener Stephansdom)

Catedrala Sfantul Stefan (Wiener Stephansdom) este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Viena. Forma pe care o vedem astazi, in stil romanic si gotic, a fost construita pe timpul lui Rudolf IV (1339–1365) pe ruinele a doua biserici. Este cea mai importanta cladire religioasa din Viena.Catedrala gotică se află pe ruinele a două biserici mult mai vechi. Cel care a început construcţia edificiului a fost Rudolf al-IV-lea, Duce de Austria, în secolul al XIV-lea. Caracteristica principală, cea care o evidenţiază de departe între celelalte locaşuri gotice, este acoperişul care are fainaţă în formă de diamant. Acesta a fost adăugat în  1952.
Printre acestea, mormantul imparatului Frederic al III-lea, construit din marmura rosie intre 1467 si 1513 de catre Niclas Gerhaert van Leyden; amvonul construit de Anton Pilgram in jurul anului 1500 si piciorul orgii, construit tot de el (1513), in nava laterala nordica (pe fiecare dintre aceste lucrari se afla cate un autoportret al artistului).

Merita de asemena vizitat: altarul "Wiener Neustädter", un altar gotic triptic din anul 1447; mormantul printului Eugen de Savoia din anul 1754; si sa nu uitam ornamentatiile plastice bogate ale coloanelor din interior si din exterior.